contact | klantenservice | leveringsvoorwaarden | disclaimer  
Product totaal: €
0,00


Klantenservice


Wij vinden klanttevredenheid zeer belangrijk en hebben een servicemedewerkster die telefonisch en per email snel antwoord kan geven op veel van uw vragen.

Voor vragen over uw bestelling kunt u een email sturen naar: [email protected]

 

Product Defect?


U kunt deze retour sturen naar
Nintendovoordeelshop
Antwoordnummer 10825
7960 WB RUINERWOLD


Vermeld duidelijk uw klacht en uw adres.

 

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar, tel. 0522 48 11 06 op de volgende dagen en tijden:

Maandag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur

Woensdag van 10.00 tot 12.00 uur

Donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur

Vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur

Voor dringende vragen kunt u een e-mail sturen naar [email protected]

We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden 


U kunt bij ons niet afhalen, wij versturen alleen.

 

Betaling niet gelukt?

U kunt het bedrag overmaken op het volgende rekeningnummer; RABO 3608 10640 ten name van Turksma & Partners BV te Ruinerwold. Onder vermelding van uw ordernummer

Nadat uw betaling is ontvangen sturen wij uw bestelling op.

 

Wat is mijn orderstatus?

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsemail. Deze email bevat een overzicht van de items die u besteld heeft en onze bankgegevens, die nodig zijn in geval van vooruitbetaling.

 

Producten die op voorraad zijn worden na ontvangst van uw betaling verstuurd. Als wij uw bestelling hebben verstuurd dan zal TNT deze in veel gevallen de volgende dag bezorgen (met uitzondering van zondag). Een enkele keer moet u rekening houden met 5 of 7 dagen levertijd.Heeft u betaald met Ideal of PayPal, dan wordt uw order direct vrijgegeven en doorgestuurd naar het magazijn.Rembours bestellingen worden direkt vrijgegeven. Het kan echter voorkomen dat wij kontakt met u opnemen om de juistheid van een rembours bestelling na te gaan.

 

Levertijd:

In verband met enorme vraag naar NDS (R4 en R4 SDHC en andere) kaarten zijn wij niet in staat binnen 1 of 2 dagen te leveren.

 

Wij streven ernaar om elke bestelling binnen 7 werkdagen te verzenden.

 

Op het moment dat uw bestelling naar TNT wordt gebracht krijgt u van ons een Track & Trace code per email toegestuurd.

 

Bellen over uw zending hoeft dus niet, wacht gewoon uw email met track & trace code af, als u deze ontvangen heeft dan duurt het nog 1 tot 2 dagen en dan heeft u uw bestelling in huis.

 

Mocht u iets anders besteld hebben of uw bestelling is al langer dan 7 dagen geleden gedaan, stuur dan een email naar [email protected] u krijgt dan snel antwoord op uw vraag.

 

FLASHKAARTEN voor Nintendo DS Lite

De flashkaarten voor de Nintendo DS / Lite bieden de gebruiker de mogelijkheid om van de spelcomputer een mediaspeler te maken. Nintendovoordeelshop levert deze hardware enkel voor het afspelen van media bestanden en of afspelen van je eigen back ups.

Het gebruik van flashkaarten voor doeleinden die in strijd zijn met Nederlandse wetgeving en/of voorwaarden van Nintendo Company Ltd. raden wij af en moedigen dit niet aan. Nintendovoordeelshop levert geen voorlichting of support voor deze doeleinden.