contact | klantenservice | leveringsvoorwaarden | disclaimer  
Product totaal: €
0,00


Downloadpagina

Hier kun je de software ook wel firmware genoemd voor de verschillende flashkaarten downloaden. De bestanden zijn ingepakt met WinZIP. LEES EERST DE ONDERSTAANDE STAPPEN GOED DOOR! Onderaan deze pagina staan de downloads>>

 


 

STAP 1

Download het bestand, klik op de gewenste software en download het naar uw bureaublad.

 

Stap 1

 


 

STAP 2

Sluit met uw USB Kaartlezer uw DS of SDHC Memory kaart aan op uw PC. Uw PC herkent vanzelf een verwisselbare schijf I/H/G of anders.

 


STAP 3

Uitpakken, pak het ZIP bestand uit door te dubbelklikken. Kies uitpakken in de verwisselbare schijf bijvoorbeeld F/G/H (ligt aan uw PC welke USB poort u kiest) Tijdens het uitpakken wordt de software op het Geheugenkaartje geplaatst.

 

 

Let op! U moet het volgende op het geheugenkaartje zien. De afbeelding aan de linkerkant is de juiste. Op het rechterplaatje is de gehele map gekopieerd en niet alleen de inhoud. Op die manier werkt het niet. U moet in ieder geval 1 of meerdere losse bestanden op uw geheugenkaartje zien!

 STAP 5

Doe de SD of SDHC memory kaart in uw Flash kaart (R4, R4DS, R4 SDHC, M3 Real, DSTT, SuperCard DS One, Edge DS en ItouchDS) en u kunt hem gebruiken op uw Nintendo DS lite of DS.

 


Een foutmelding met de tekst Loading is de belangrijkste aanduiding dat de verkeerde Firmware op de Micro SD Kaart is geplaatst. Vervang deze direct voor de  juiste Firmware. 

Als er reeds firmware op de Micro SD Kaart is geplaatst, is het verstandig een backup van de aanwezige bestanden te maken om hierna de Micro SD Kaart te formatteren. Dit kan problemen met firmware voorkomen.

 

SOFTWARE DOWNLOADS

R4 DS Kaart >>>Download Software voor de R4DS kaart

R4 SDHC Kaart >>>Download Software voor de R4 SDHC kaart

DSTT Kaart >>>Download Software voor de DSTT kaart

M3 Real Kaart >>>Download Software voor de M3 REAL kaart

SuperCard DS one >>>Download Software voor de SuperCard DS one

EDGE DS Kaart >>>Download Software voor de EDGE DS kaart

Itouch DS Kaart >>>Download Software voor de ItouchDS kaart

 

DSORGANISER SOFTWARE

 

Firmware, software voor diverse Nintendo DS flash kaarten, zoals R4, R4DS, R4 SDHC, M3 Real, DSTT, SuperCard DS One, Edge DS en ItouchDS